Η πιπεριά Φλωρίνης ταιριάζει πολύ... στη γεύση και στην υγεία σου
Chutney & σάλτσες
Η δημιουργικότητα και τα ποιοτικά υλικά φτιάχνουν μόνο τα καλύτερα
Γιατί από το e-paradosiaka.gr
Γιατί σας προσφέρουμε ΜΟΝΟ Ελληνικά βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα που καλλιεργούνται από μικρούς παραγωγούς και μεταποιούνται με παραδοσιακές μεθόδους από οικογενειακές βιοτεχνίες.
Και μην ξεχνάτε αγοράζοντας από το e-paradosiaka.gr ενισχύετε παραγωγούς που επέλεξαν να δημιουργήσουν στην χώρα τους.
Βούτυρο από Ελληνικά ελαφρώς ψημένα αμύγδαλα με τον φλοιό τους, χωρίς αλάτι, ιδανικό για ένα πλούσιο και ισορροπημένο πρωινό. 100% Βιολογικό προϊόν, α..
ΑΦΡΙΝΑΗ λέξη «Αφρίνα» είναι η τοπική ονομασία για αυτό που είναι γνωστό ως Ανθός Άλατος ή Fleur-de-sel.Λίγο πριν στεγνώσουν τελείως τα αλοπήγια στις α..
Μουστάρδα με μέλιΟ συνδυασμός του πικάντικου της μουστάρδας, με το γλυκό του μελιού, δένουν αρμονικά και δίνουν στα πιάτα μας εξαιρετική γεύση .εξαιρε..
Ελληνικό φιστίκι κελυφωτό ψημένο με ανθό αλατιού.Τα κελυφωτά φιστίκια είναι όχι μόνο μια καλή πηγή βιταμίνης Ε, αλλά είναι πλούσια σε βιταμίνες του συ..
Τα αρωματικά φυτά καλλιεργούνται σε κτήματα συνολικής έκτασης 90 στρεμμάτων και τα οποία βρίσκονται πλησίον του ιδιόκτητου τυποποιητηρίου ελαχιστοποιώ..
250ml ARTELEONΑγνό παρθένο ελαιόλαδο από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, με έντονη φρουτώδη γεύση άγουρου καρπού ελιάς, με πικάντικη γεύση και ευχάριστο κάψιμο μικρής διάρκειας στον οισοφάγο. Τ..
Μείγμα βιολογικών Ελληνικών βοτάνων, Τσάι του βουνό, φασκόμηλο, μελισσόχορτο.Τρόπος παρασκευής: Βράζουμε νερό και βάζουμε μια κουταλιά της σούπας με μείγμα βοτάνων, αφήνουμε 5-6 λεπτά, σουρώνουμ..
Ρομπόλα Κεφαλονιάς Ένα ευχάριστο, νεαρό, φρέσκο λευκό κρασί, στο οποίο η σχετικά υψηλή οξύτητα της Ρομπόλας δίνει τραγανή φρεσκάδα, ενώ οι χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις προσφέρουν σώμα και δομή...
Κέφαλος ερυθρόςΟίνος ερυθρός ξηρός, με βαθύ κόκκινο χρώμα, στρογγυλή γεύση και μαλακές ταννίνες.Περιοχή: Δυτική και κεντρική ΚεφαλονιάΠοικιλίες: Αγιωργίτικο και Μαυροδάφνη..
Κότσι Αρνιού μπραιζέ με ByRaki flavorΟ chef Στράτος Ιωσηφέλλης, consultant chef του Greek Breakfast του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, μας ετοιμάζει Κότσι Αρνιού μπραιζέ με ByRaki flavor Ρακόμελο και By..
Υλικά:500γραμμάρια βίδες ή λαζάνια λαχανικών Καλαβρύτων2 πιπεριές, κόκκινη και πράσινη1 ντομάτα2 κουταλιές της σούπας κάπαρηΛιαστές ντομάτεςΓραβιέρα κομμένη σε φλοίδεςΓια τη σως:Μισό κυπελλάκι γιαούρτ..