Μέλι

Μέλι
Ελληνικό αγνό μέλι, χωρίς θερμική επεξεργασία και ραφινάρισμα.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Μέλι βελανιδιάς βιολογικό

Το βιολογικό μέλι βελανιδιάς,στη πατρίδα μας δεν είναι πολύ διαδεδομένο. Το δένδρο αυτό (Δρύς) προσφέρει ένα εξαιρετικής ποιότητας μέλι.Γεύση: Έχει πλούσια γεύση, χωρίς να είναι πάρα πολύ γλυκό λ..

7,98€

Μέλι ελάτου βιολογικό

Ελληνικό βιολογικό προϊόν από τον ορεινό όγκο του ΧελμούΓεύση: Tο συγκεκριμένο είδος μελιού διακρίνεται για την ιδιαίτερα καλή του γεύση.Xρώμα: Ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή προέλευσής του. Έτσι, τ..

7,85€

Μέλι ερείκης & πεύκου βιολογικό

ΜΕΛΙ ΕΡΕΙΚΗΣΔιακρίνεται στην ανοιξιάτικη και την φθινοπωρινή ερείκη(ή σούσουρα) ,είναι από τα πιο σημαντικά μελισσοκομικά φυτά της Ελλάδας. Η διάφορα ανάμεσα στα δύο είδη μελιού ερείκης έγκειται στη γ..

7,80€

Μέλι θυμαρίσιο

Η παραγωγή του ανέρχεται περίπου στο 10% της συνολικής παραγωγής μελιού της Ελλάδος. Η άνθηση του θυμαριού διαρκεί 30 με 40 μέρες ανάλογα με τη διαμόρφωση του εδάφους και τις καιρικές συνθήκες. Γ..

7,35€

Μέλι Καστανιάς

ΜΕΛΙ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣΗ καστανία είναι δέντρο διαδεδομένο σε ολόκληρη την ορεινή ζώνη της χώρας μας. Θεωρείται σπουδαίο μελισσοκομικό φυτό και αυτό αποδεικνύεται από την εξαιρετικής ποιότητας γύρη καθώς και α..

7,35€

Μέλι φασκόμηλου

Είναι  μελί από το φαρμακευτικό βότανο φασκόμηλο με αντισηπτικές ιδιότητες καρδιοτονωτικό με αντιμικροβιακή δράση κατά του διαβήτη κατά του κρυολογήματος και της υπέρτασης ,Πλούσιο σε θρεπτικά συ..

7,35€

Πευκόμελο βιολογικό

Αποτελεί περίπου το 65% της συνολικής παραγωγής μελιού στην Ελλάδα και προέρχεται απο τις μελιτώδεις εκκρίσεις του εντόμου Marchalina hellenica(γνωστό ως “Βαμβακάδα”,”Εργάτης”), όταν παρασιτεί στη Χαλ..

7,15€