Μέλι

Μέλι
Ελληνικό αγνό μέλι, χωρίς θερμική επεξεργασία και ραφινάρισμα.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ελατοβανίλια βιολογικό

Ελληνικό βιολογικό προϊόν από τον ορεινό όγκο του Χελμού και του ΜαινάλουΓεύση: Tο συγκεκριμένο είδος μελιού διακρίνεται για την ιδιαίτερα καλή του γεύση.Xρώμα: Ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή προέλε..

10,80€

Ελατοβανίλια βιολογικό δώρο

Πολυτελής συσκευασία δώρου.Ελληνικό βιολογικό προϊόν από τον ορεινό όγκο του Χελμού και του ΜαινάλουΓεύση: Tο συγκεκριμένο είδος μελιού διακρίνεται για την ιδιαίτερα καλή του γεύση.Xρώμα: Ποικίλλει αν..

8,93€

Θυμάρισιο μέλι βιολογικό

Βιολογικό προϊόν, που συλλέγεται από θυμάρι με ανθοφορία του  διαρκεί 30 με 40 μέρες ανάλογα με τη διαμόρφωση του εδάφους και τις καιρικές συνθήκες. Γεύση: Tο θυμαρίσιο μέλι έχει ευχάριστη γ..

5,70€

Μέλι αγριολούλουδων 100γραμ.

Μέλι Αγριολούλουδων 4ΑΝΕΜΟΙ 100γρΤο μέλι αγριολούλουδων 4ΑΝΕΜΟΙ, είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από το νέκταρ άγριων λουλουδιών, του μελιού της πορτοκαλιάς καθώς και των πολύ υγιεινών μελιών ρείκι και θυ..

3,00€

Μέλι αγριολούλουδων 250γραμ.

Μέλι Αγριολούλουδων 4ΑΝΕΜΟΙ 250γρΤο μέλι αγριολούλουδων 4ΑΝΕΜΟΙ, είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από το νέκταρ άγριων λουλουδιών, του μελιού της πορτοκαλιάς καθώς και των πολύ υγιεινών μελιών ρείκι και θυ..

4,70€

Μέλι ανθέων βιολογικό

ΜΕΛΙ ΑΝΘΕΩΝΤα ανθόμελα παράγονται από το νέκταρ των λουλουδιών και περιέχουν  γυρεόκοκκους από πολλά φυτά σε ποικίλες αναλογίες. Οι φυσικοχημικές,  και θεραπευτικές τους ιδιότητές καθώς και ..

7,12€

Μέλι βελανιδιάς

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣΤο μέλι βελανιδιάς,στη πατρίδα μας δεν είναι πολύ διαδεδομένο. Το δένδρο αυτό (Δρύς) προσφέρει ένα εξαιρετικής ποιότητας μέλι.Γεύση: Έχει πλούσια γεύση, χωρίς να είναι πάρα..

6,33€

Μέλι βελανιδιάς & δάσους 100γραμ.

Μέλι βελανιδιάς & δάσους   4ANEMOI 250gr. θέλεις να μάθεις τα μυστικά του δάσους? Το μέλι βελανιδιάς κ δάσους 4ΑΝΕΜΟΙ, στα φέρνει στο πιάτο σου!  με πολύ υψηλό ποσοστό γυρεοκόκκ..

4,70€

Μέλι βελανιδιάς & δάσους 250γραμ.

Μέλι Αγριολούλουδων 4ΑΝΕΜΟΙ 250γρΤο μέλι αγριολούλουδων 4ΑΝΕΜΟΙ, είναι ένα εξαιρετικό μείγμα από το νέκταρ άγριων λουλουδιών, του μελιού της πορτοκαλιάς καθώς και των πολύ υγιεινών μελιών ρείκι και θυ..

4,70€

Μέλι βελανιδιάς βιολογικό Honey hive

Το βιολογικό μέλι βελανιδιάς,στη πατρίδα μας δεν είναι πολύ διαδεδομένο. Το δένδρο αυτό (Δρύς) προσφέρει ένα εξαιρετικής ποιότητας μέλι.Γεύση: Έχει πλούσια γεύση, χωρίς να είναι πάρα πολύ γλυκό λ..

8,23€

Μέλι δάσους βιολογικό

Ένας μοναδικός συνδυασμός βιολογικού μελιού από το νέκταρ μιας μεγάλης ποικιλίας αγριολούλουδων,  αγριοβότανων του βουνού και από μελιτώματα από πεύκο, έλατο, βελανιδιά.Άρωμα: Iδιαίτερο με ελαφρώ..

8,77€

Μέλι δάσους με κανέλα

Μέλι δάσους και κανέλα , ένας γευστικός συνδυασμός  που οι γεύσεις που αφήνουν θα σας εκπλήξουν.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημένους σας και θα μείνει αξέχασ..

5,77€

Μέλι δάσους με κόκκινο τσίλι

Μέλι δάσους και κόκκινο τσίλι, ένας μοναδικός συνδυασμός με Ελληνικά προϊόντα που η γλυκιά με την πικάντικη γεύση θα σας εκπλήξει.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημέ..

5,77€

Μέλι δάσους με κρόκο

Μέλι δάσους και κρόκος Κοζάνης, ένας μοναδικός συνδυασμός με Ελληνικά προϊόντα που οι γεύσεις που αφήνουν θα σας εκπλήξουν.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημένους σα..

5,85€

Μέλι δάσους με λεβάντα

Μέλι δάσους και λεβάντα, ένας μοναδικός συνδυασμός  Ελληνικά προϊόντα που η ντελικάτη γεύση που αφήνει θα σας εκπλήξει.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημένους σ..

5,77€