Βότανα / Μπαχαρικά

Βότανα / Μπαχαρικά


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Αλάτι χονδρό ανεπεξέργαστο

Αλάτι ανεπεξέργαστο Μεσολογγίου, που παράγεται με παραδοσιακή μέθοδο χωρίς χημικά πρόσθετα. Το αλάτι μας σας προσφέρεται στην καθαρότερη του μορφή, όπως βγαίνει από την θάλασσα.Έχει περίπου 88 ιχ..

2,00€

Αλάτι χονδρό με βιολογικά βότανα

Μίξεις φυσικού ανεπεξέργαστου αλατιού με εξαιρετικά ελληνικά βιολογικά βότανα.Έτοιμα μίγματα από προσεγμένα και πιστοποιημένα στην παραγωγή τους υλικά που θα δώσουν εξαιρετικό άρωμα και γεύση σε φαγητ..

3,86€

Αλάτι χονδρό με καπνιστό πιπέρι

Μίξεις φυσικού ανεπεξέργαστου αλατιού με εξαιρετικά ελληνικό καπνιστό πιπέρι ΑριδαίαςΈτοιμα μίγματα από προσεγμένα και πιστοποιημένα στην παραγωγή τους υλικά που θα δώσουν εξαιρετικό άρωμα και γεύση σ..

4,34€

Αλάτι ψιλό με βιολογικά βότανα

Μίξεις φυσικού ανεπεξέργαστου αλατιού με εξαιρετικά ελληνικά βιολογικά βότανα.Έτοιμα μίγματα από προσεγμένα και πιστοποιημένα στην παραγωγή τους υλικά που θα δώσουν εξαιρετικό άρωμα και γεύση σε φαγητ..

4,19€

Ανθός αλατιού Μεσολογγίου

ΑΦΡΙΝΑΗ λέξη «Αφρίνα» είναι η τοπική ονομασία για αυτό που είναι γνωστό ως Ανθός Άλατος ή Fleur-de-sel.Λίγο πριν στεγνώσουν τελείως τα αλοπήγια στις αλυκές Μεσολογγίου συλλέγεται η αφρίνα. Δημιουργείτ..

4,35€

Δάφνη

Η δάφνη εκτός από την χρήση της στην μαγειρική έχει και άλλες σημαντικές ιδιότητες:  Χωνευτικές ιδιότητες, διεγείρει τη στομαχική ατονία, διεγείρει την όρεξη και καταπολεμά τις ζυμώσεις.έχει..

1,30€

Δεντρολίβανο

Το δεντρολίβανο είναι ένα από τα αγαπημένα αρωματικά της μεσογειακής μαγειρικής. Η χρήση του έχει κυρίως δύο σκοπούς, να αρωματίζει αλλά και να συντηρεί τις τροφές. Το δεντρολίβανο δίνει άρωμα, ένταση..

1,86€

Δίκταμο

Δίκταμο ή έρωντας ή σταματόχορτοΕίναι ενδημικό φυτό της Κρήτης με το επιστημονικό όνομα Origanum dictamnus L., της οικογένειας των Χειλανθών (Lamiaceae). Πρόκειται για πολυετή θάμνο, ύψους έως 30 εκατ..

1,67€

Δυόσμος

Ο δυόσμος έχει δροσερή και γλυκιά γεύση… είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευρύτατα χρησιμοποιούμενα μυριστικά της κουζίνας σε παγκόσμια κλίμακα. Χρησιμοποιείται συνήθως σε φρουτοχυμούς, γρανίτες λεμ..

1,67€

Θυμάρι

Το θυμάρι είναι στυπτικό, έντονα αρωματικό και έχει πολύ δυνατή γεύση. Στην ελληνική κουζίνα χρησιμοποιείται ως αρωματικό μπαχαρικό σε κεφτέδες, γεμιστά, κρέας, πουλερικά και πίτες. Στην Κύπρο υπάρχει..

1,86€

Λουίζα

Η λουίζα στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιείται για τις στομαχικές διαταραχές, ενώ συνιστάται για τις νεφρολιθιάσεις (πέτρα στα νεφρά) λόγω της διουρητικής δράσης της . Το αφέψημα πιστεύεται ότι είναι..

1,67€

Μαντζουράνα

Η μαντζουράνα είναι φυτό αρωματικό, φαρμακευτικό και μελισσοκομικό, το οποίο χρησιμοποιείται και στη μαγειρική. Η μαντζουράνα θεωρείται τονωτική, αντισπασμωδική, με δράση κατά του πονοκεφάλου και της ..

1,67€

Μείγμα βοτάνων

Μείγμα Βοτάνων (Τσάι του βουνού - Φασκόμηλο – Φλισκούνι – Μαντζουράνα – Δίκταμος)Το μείγμα βοτάνων αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό βοτάνων, κατάλληλο για το πρωινό ξεκίνημα, αλλά και για την αντιμε..

1,86€

Μείγμα για κοτόπουλο

Βραβευμένο προϊόν με το olympic taste awords '17Μείγμα από Λεμονοθύμαρο- Ρίγανη - Βασιλικός.Ένας τέλειος συνδυασμός βοτάνων της Ελληνικής φύσης που θα απογειώσει τη γεύση του κοτόπουλου.Αναμείξτε..

1,86€

Μέντα

Η μέντα εκτός από την μαγειρική και την παρασκευή ποτών και κοκτέιλ, χρησιμοποιείται κατά του κοινού κρυολογήματος και για ελαφριές γαστρεντερικές ανωμαλίες, όπως δυσπεψία και τυμπανισμός. Σε ασθενείς..

1,67€