Ξύδι

Ξύδι


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ξύδι βαλσαμικό

Ξύδι Βαλσάμικο100% Ελληνικό Προϊόν.Συνοδεύει σαλάτες, χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα.Οξύτητα 6%Συστατικά: Λευκό ξύδι, μούστος, καραμελόχρωμα..

2,42€

Ξύδι βαλσαμικό Κρήτης

Ξύδι ΒαλσάμικοΑπό γλυκό μούστο κόκκινων σταφυλιών που αρωματίζεται μέσα σε ξύλινα βαρέλια μαζί με βότανα της Κρήτης.100% Ελληνικό Προϊόν.Συνοδεύει σαλάτες, χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα.Συστατικά: Συμ..

2,10€

Ξύδι βαλσαμικό με θυμαρίσιο μέλι

Ξύδι Βαλσάμικο100% Ελληνικό Προϊόν.  από την ΚρήτηΣυνοδεύει σαλάτες, χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα.Συστατικά: Συμπυκνωμένος μούστος σταφυλιών 43%, ξίδι από σταφύλια 41%, θυμαρίσιο μέλι 16%...

2,94€

Ξύδι βαλσαμικό με μέλι & μουστάρδα

Λευκό Ξύδι Βαλσάμικο με μέλι και μουστάρδα, πρωτότυπη πικάντικη γεύση.100% Ελληνικό Προϊόν.  από την ΚρήτηΣυνοδεύει σαλάτες, χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα και στο μαρινάρισμα.Συστατικά: Συμπυκνωμ..

3,32€

Ξύδι βαλσαμικό με πετιμέζι

Ξύδι Βαλσάμικο με πετιμέζι για τους λάτρεις των γλυκόξινων  γεύσεων 100% Ελληνικό Προϊόν.  από την ΚρήτηΣυνοδεύει σαλάτες, χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα και στο μαρινάρισμα.Συστατικά: Σ..

2,90€

Ξύδι λευκό βαλσαμικό

Ιδιαίτερα αρωματικό με λεπτή γεύση. 100% Ελληνικό Προϊόν.  από την ΚρήτηΣυνοδεύει σαλάτες, χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα και στο μαρινάρισμα.Συστατικά: Συμπυκνωμένος μούστος από λευκές ποικι..

2,24€

Ξύδι παραδοσιακό Κρήτης

Παράγεται από κρασί μαρουβά.100% Ελληνικό Προϊόν.  από την ΚρήτηΣυνοδεύει σαλάτες, χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα και στο μαρινάρισμα.Συστατικά: Ξίδι από σταφύλια 100%Οξύτητα 6% Το προϊόν δεν..

1,48€