Όσπρια

Όσπρια


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ανάμεικτα βιολογικά όσπρια

Ελληνικά όσπρια βιολογικής καλλιέργειας από το Φενεό Μαυρομάτικα 220γραμ.Φακές 100γραμ.Ροβίτσα 130γραμ.Φάβα 50γραμ.  Ιδανικά για σαλάτες. ..

3,72€

Γίγαντες βιολογικοί

Βιολογικής γεωργίας και υψηλής διατροφικής αξίαςΤο μικροκλίμα της περιοχής δίνει στα προϊόντα εξαιρετική γεύση. Το προϊόν δεν έχει υποβληθεί σε χημική απεντόμωση και είναι απαραίτητ..

4,79€

Μανιταροπίλαφο

Μανιταροπίλαφο με μανιτάρια πορτσίνι.Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετο αλάτι.Έτοιμο γεύμα σε 20 λεπτά.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Ρύζι μπονέτ, μανιτάρια πορτσίνι, καρότο, βασιλικό, κουρκουμάΚαθ. βάρος 300γραμ...

3,00€

Πρασόρυζο

Το παραδοσιακό πρασόρυζο τώρα σε λίγα λεπτά στο πιάτο σας.Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετο αλάτι.Έτοιμο γεύμα σε 20 λεπτά.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Ρύζι Καρολίνα, πράσο, κρεμμύδι, άνηθο, δυόσμο.Καθ. βάρος 300γραμ...

3,00€

Ρεβύθια

ΡΕΒΥΘΙΑΣτην περιοχή του  η οποία σχεδόν έχει ταυτοποιηθεί με τα όσπρια, παράγονται και τα πολύτιμα από διατροφικής άποψης, μαυρομάτικα φασόλια. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι μία μερίδα μαυρομ..

2,75€

Ρεβύθια Φενεού Βιολογικά

Ρεβύθια Φενεού χονδρά βιολογικά.Καλλιεργούνται στο οροπέδιο της λίμνης ΦενεούΥψηλής διατροφικής αξίας.Δείτε:  Θρεπτική αξία και ιδιότητες..

2,45€

Ριζότο με λαχανικά

Ριζότο με λαχανικάΧωρίς συντηρητικά και πρόσθετο αλάτι.Έτοιμο γεύμα σε 20 λεπτά.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Ρύζι , πράσινη πιπεριά, κόκκινη πιπεριά, καρότο, σκόρδο, σέλινο, κρεμμύδι, ντομάτα, θυμάρι, τζίντζερ, μπούκοβο..

2,21€

Ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι

Ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι.Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετο αλάτι.Έτοιμο γεύμα σε 20 λεπτά.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Ρύζι καρολίνα, μανιτάρια πορτσίνι, καρότο, μπαχάρι, πράσο, σχοινόπρασο, άνηθο, ξινό Καθ. βάρος..

3,00€

Ριζότο μεσογειακό

Ριζότο μεσογειακό πρωτότυπη γεύση σε λίγα λεπτά.Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετο αλάτι.Έτοιμο γεύμα σε 20 λεπτά.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Ρύζι καρολίνα, ντομάτα, κρεμμύδι, μπούκοβο γλυκό, σκόρδο, βασιλικό, κουρκουμά, θ..

2,21€

Ροβίτσα βιολογική

Φασόλια ποικιλία ροβίτσα βιολογική, εξαιρετικής διατροφικής αξίας, με 24% πρωτεϊνη. Το προϊόν δεν έχει υποβληθεί σε χημική απεντόμωση και είναι απαραίτητη η φύλαξή του σε δροσερό και σκ..

3,95€

Ρύζι καρολίνα βιολογικό

Ελληνικό προϊόν βιολογικής γεωργίας. Έχει μεγάλη ικανότητα να απορροφά τα λίπη και γι’ αυτό είναι κατάλληλο για πιλάφι που δεν θα στραγγιστεί. Επίσης είναι κατάλληλο για φαγητά φούρνου...

1,97€

Ρύζι καστανό βιολογικό

Βιολογικό προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας.Η φλούδα και το πίτουρο που διατηρεί το καστανό ρύζι το καθιστούν μία πλούσια πηγή σε πρωτεΐνες, θειαμίνη, ασβέστιο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες και κάλιο.Με χαμηλ..

1,91€

Ρύζι κίτρινο Παρμποϊλντ βιολογικό

Ελληνικό προϊόν βιολογικής γεωργίας, κατάλληλο για ριζότο και πιλάφι λόγο της ιδιότητάς του να παραμένει σπυρωτό...

2,73€

Ρύζι συνοδευτικό για κοτόπουλο

Συνοδευτικό πεντανόστιμο ρύζι για κοτόπουλοΧωρίς συντηρητικά και πρόσθετο αλάτι.Έτοιμο γεύμα σε 20 λεπτά.ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Ρύζι μπονέτ, καρότο, κρεμμύδι, σκόρδο, κουρκουμά, κάρυ, κόλιανδροΚαθ. βάρος 300γραμ...

2,21€

Φάβα βιολογική

Από την περιοχή της λίμνης του Φενεού, εξαιρετικής ποιότητας βιολογικής γεωργίας, ποικιλία Λαθούρι. Το προϊόν δεν έχει υποβληθεί σε χημική απεντόμωση και είναι απαραίτητη η φύλαξή του σ..

2,83€