Δώρα

Χειρονομία αγάπης ευγνωμοσύνης συναδελφικότητας, αναγνώρισης.


Κάντε μοναδικά δώρα που μυρίζουν Ελλάδα σε δικούς σας ανθρώπους αλλά και σε συνεργάτες - πελάτες.


  Έλα να φτιάξουμε μαζί το δώρο με την δική σου ταυτότητα που θα μείνει αξέχαστο...

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Αποξηραμένα σύκα 150γρμ.

Τα σύκα μας ανήκουν στην ονομαστή Σμυρνέϊκη Ποικιλία που καλλιεργείται αποκλειστικά σε μια αυστηρώς οριοθετημένη γεωγραφικά περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και είναι διάσημα για την ποιότητα, την λεπτή φλ..

3,00€

Αποξηραμένα σύκα 300γρμ.

Τα σύκα μας ανήκουν στην ονομαστή Σμυρνέϊκη Ποικιλία που καλλιεργείται αποκλειστικά σε μια αυστηρώς οριοθετημένη γεωγραφικά περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και είναι διάσημα για την ποιότητα, την λεπτή φλ..

5,06€

Ελατοβανίλια βιολογικό δώρο

Πολυτελής συσκευασία δώρου.Ελληνικό βιολογικό προϊόν από τον ορεινό όγκο του Χελμού και του ΜαινάλουΓεύση: Tο συγκεκριμένο είδος μελιού διακρίνεται για την ιδιαίτερα καλή του γεύση.Xρώμα: Ποικίλλει αν..

8,93€

Μέλι δάσους με κανέλα

Μέλι δάσους και κανέλα , ένας γευστικός συνδυασμός  που οι γεύσεις που αφήνουν θα σας εκπλήξουν.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημένους σας και θα μείνει αξέχασ..

5,77€

Μέλι δάσους με κόκκινο τσίλι

Μέλι δάσους και κόκκινο τσίλι, ένας μοναδικός συνδυασμός με Ελληνικά προϊόντα που η γλυκιά με την πικάντικη γεύση θα σας εκπλήξει.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημέ..

5,77€

Μέλι δάσους με κρόκο

Μέλι δάσους και κρόκος Κοζάνης, ένας μοναδικός συνδυασμός με Ελληνικά προϊόντα που οι γεύσεις που αφήνουν θα σας εκπλήξουν.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημένους σα..

5,85€

Μέλι δάσους με λεβάντα

Μέλι δάσους και λεβάντα, ένας μοναδικός συνδυασμός  Ελληνικά προϊόντα που η ντελικάτη γεύση που αφήνει θα σας εκπλήξει.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημένους σ..

5,77€

Μέλι δάσους με μαστίχα Χίου

Μέλι δάσους και μαστίχα Χίου, συνδυασμός με Ελληνικά προϊόντα που η μοναδική γεύση της μαστίχας και του μελιού θα σας εκπλήξουν.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημένο..

5,85€

Μέλι δάσους με μαύρη τρούφα

Μέλι δάσους και μαύρη τρούφα, ένας μοναδικός συνδυασμός με Ελληνικά προϊόντα που οι γεύσεις που αφήνουν θα σας εκπλήξουν.Με την premium συσκευασία σας προτείνουμε να το κάνετε δώρο σε αγαπημένους σας ..

10,22€

Συσκευασία Δώρου με κούπα ροφήματος βοτάνων

Ένα πρωτότυπο δώρο για τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τους συνεργάτες σας.Συσκευασία που κλείνει γεύσεις και αρώματα Ελληνικής φύσης, τριών τεμαχίων (δίκταμο, τσάι του βουνού, φασκόμηλο) και ..

6,70€

Χειροποίητη Κασετίνα Δώρου Πολυτελείας

Μια ιδιαίτερα προσεγμένη, κασετίνα πολυτελείας, χειροποίητη, με λινομέταξη επένδυση,Η κασετίνα περιέχει τα εξής προϊόντα:Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Κόλιανδρο και Μπαχάρι 160gChutney Μανιτάρι Πλευρ..

32,24€