Ροβίτσα

Από adminer 05/04/2016 0 Σχόλια

Η ροβίτσα είναι όσπριο με 24% περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, επίσης αποτελεί μια πηγή μετάλλων όπως ασβέστιο και φώσφορος που είναι χρήσιμα για την ενίσχυση των οστών. Περιέχει βιταμίνη Β1 που βοηθά στην ανάπτυξη, τη βελτίωση του πεπτικου συστήματος και το νευρικό σύστημα επίσης περιέχει βιταμίνη Β2, η οποία βοηθά στην απορρόφηση των πρωτεϊνών στο σώμα. Με τη παρουσία της βιταμίνης B2, η απορρόφηση των πρωτεϊνών γίνεται πιο αποτελεσματική.