Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε 


Αγαπητοί φίλοι,

Κάθε φορά που πηγαίναμε στα Καλάβρυτα, αγοράζαμε προϊόντα για την οικογένειά μας, για φίλους και γνωστούς. Σκεφτήκαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα διαδικτυακό χώρο στον οποίο να μπορούν όλοι να δουν τα προϊόντα των Καλαβρύτων και της υπόλοιπης Ελλάδας, που ηλεκτρονικά με ένα e-mail ή τηλεφώνημα να παραδίδονται στο χώρο όπου επιθυμούν. Γεμάτοι διάθεση, όρεξη για δουλειά, επιλέξαμε τους καλύτερους προμηθευτές, μικρούς Έλληνες παραγωγούς και συνεταιρισμούς, με βάση την ποιότητά τους και την εμπειρία τους. Καταλήξαμε σε μια σειρά παραδοσιακών τοπικών προϊόντων, που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την αυθεντικότητα, την παραδοσιακή γεύση και τις αγνές πρώτες ύλες. Τα προϊόντα αυτά παρασκευάζονται με πατροπαράδοτες συνταγές βασισμένες σε τοπικά υλικά όπως τα γνωρίζουμε και οι ίδιοι.


Όραμά μας είναι το πάντρεμα της γνώσης που έχουμε αποκομίσει από το αντίστοιχο κατάστημα που διατηρούσε η οικογένειά μας, με την υψηλή τεχνολογία και τις απαιτήσεις της εποχής. 


Αποστολή μας είναι να μεταφέρουμε το μεράκι και τη διάθεσή μας για γνήσια και ποιοτικά τρόφιμα στο τραπέζι σας.


Στόχος μας είναι την παράδοση και την ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων  να τη διατηρήσουμε με συνέπεια, να τη διαδώσουμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, μέσω προσιτών και δελεαστικών τιμών, να την προμηθευτούν όλοι. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλη του site μας και να δημιουργήσουμε μαζί μία σχέση εμπιστοσύνης, μέσα από τα προϊόντα μας. Προσπαθούμε συνεχώς να ανανεώνουμε και να εμπλουτίζουμε την ποικιλία των προϊόντων μας, καθώς και τις πληροφορίες που σας παρέχουμε μέσα από τα άρθρα μας. Εσείς επιλέξτε τi ταιριάζουν στις διατροφικές σας συνήθειες και που εκτιμάτε ότι καλύπτουν τις απαιτήσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, μπορείτε να επιλέξετε πολύ όμορφα και πρωτότυπα δώρα, όπως καλάθια τα οποία θα παραλάβετε σε όμορφες συσκευασίες. Η έδρα της εταιρείας μας είναι στην Αθήνα. Παραδόσεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης , είτε σε λιανική είτε σε χονδρική, στην καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση που προσφέρει η εταιρεία μας.